Контакт
ЕСТЕТИЧНІ ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ В ОДНОМУ МАГАЗИНІ
EUR
EUR | €

Що дають тканинні стимулятори – (р)еволюційне рішення в естетичній медицині

utworzono 2023-11-27
Що дають тканинні стимулятори – (р)еволюційне рішення в естетичній медицині

Тк нинні стимулятори вд рили по косметичній промисловості, розширивши спектр процедур в обл сті естетичної медицини. Вони використовуються перев жно в омолоджуючих тер піях шкіри, і їх дія в основному спрямов н н стимуляцію природних процесів. Це вл стивість відрізняє їх від тр диційних н повнюв чів, зд тних змінюв ти риси обличчя, дже їх дія з снов н н об'ємному ефекті.

Тк нинні стимулятори містять ряд н тур льних компонентів, які, m.in, ктивізують і регенерують фібробл сти, стимулюючи їх до вироблення кол гену і ел стину, покр щують н пругу і потовщення шкіри. Н ринку є кільк типів стимуляторів тк нин, які відрізняються ктивними інгредієнт ми, технікою з стосув ння і довговічністю отрим них результ тів.

Іннов ційні стимулятори тк нин – нові тер певтичні можливості в естетичній медицині

Іннов ційні стимулятори тк нин - це преп р ти, що з безпечують природний ефект омолодження шкіри, без зміни рис обличчя, хоч спектр дії деяких продуктів цієї групи т кож м є об'ємні функції (стимулятори в поєдн нні з філлером н основі гі луронової кислоти). Тк нинні стимулятори - це революційні речовини, які позитивно вплив ють н пр вильну пружність, б ж ну гідр т цію, оптим льну ел стичність і з г льний ст н шкіри.

Тк нинні стимулятори з звич й використовуються в естетичній медицині, дерм тології, біологічної регенер ції і досвідченими косметолог ми. В д ний ч с вони є цінним елементом тер пії, спрямов ної н боротьбу з озн к ми ст ріння шкіри. Ці преп р ти з стосовуються в основному в обличчя, ле не тільки, дже універс льн дія тк нинних стимуляторів дозволяє н носити їх н різні ділянки тіл .

Серед основних зон лікув ння, які виконуються із з стосув нням тк нинних стимуляторів в обл сті обличчя, є: лоб, скроневі ділянки, ніс і губи, обл сть підборіддя і щік (м ріонеткові лінії) бо обл сть очей (гусячі л пки). До н йбільш ч сто виконув них методів лікув ння з використ нням суч сних стимуляторів тк нин відносяться, m.in, т кі як:

  • моделюв ння щік,
  • корекція носогубних скл док,
  • корекція лінії щелепи і субж рм тичної обл сті,
  • з повнення лялькової лінії,
  • корекція/моделюв ння підборіддя і нос .

Тк нинні стимулятори – види, компоненти т дія

Широкий спектр тк нинних стимуляторів пов'яз ний в першу чергу з основною діючою речовиною і унік льним скл дом інших інгредієнтів. З вдяки безлічі вл стивостей, які супроводжують цю групу продуктів, використовуючи н йякісніші стимулятори тк нин – вд ється вирішув ти різні шкірні проблеми п цієнтів. ізном нітний скл д, різн технік ін'єкцій і трив лість ефектів після з стосув ння – дозволяють легко підібр ти пр вильний тк нинний стимулятор під потреби і специфіку проблеми у д ного п цієнт .

Серед н йбільш популярних ктивних речовин, що містяться в стимулятор х тк нин, в рто зг д ти, н прикл д:

  • гі луронов кислот – вплив є н фібробл сти і дипоцити, стимулюючи їх до проліфер ції (розмноження клітин); він т кож м є пломбув льний ефект,
  • полік прол ктон (PCL) – повністю біорезорбов ний медичний полімер,
  • гідрокси п тит к льцію (CaHA) – діє як стимулятор, т к і імпл нт т в об'ємних процедур х (коригує борозни і з п дини),
  • мінокислоти – сполуки , що стимулюють, серед іншого регенер цію поз клітинного м триксу, є попередник ми ел стину і кол гену,
  • сукцин т н трію – м є нтиоксид нтні вл стивості, стимулює синтез структурних білків,
  • Полінуклеотиди
/strong> – вони відмінно підійдуть для усунення недоліків шкіри н вколо ок (темних кіл, зморшок).

Що ще в рто зн ти про стимулятори тк нин?

Тк нинні стимулятори вводяться з допомогою ін'єкцій (голк , к нюля), ле ця процедур не болюч (п цієнт з звич й відчув є легке поколюв ння). Відр зу після з стосув ння стимулятор тк нин можн повернутися до своїх повсякденних обов'язків, ле слід п м'ят ти, що в місці уколу може з'явитися невелик припухлість і / бо невеликий синець.

Іннов ційні стимулятори тк нин присвячені людям різного віку, і серед неб г тьох протипок з нь можн зг д ти, серед m.in: в гітність і грудне вигодовув ння, утоімунні з хворюв ння, ктивну герпетичну інфекцію (герпес) бо лергію н д ний компонент преп р ту. Перед введенням тк нинного к рдіостимулятор рекомендується використовув ти місцеву нестезію, н прикл д, з допомогою крему для попередньої обробки.