Контакт
ЕСТЕТИЧНІ ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ В ОДНОМУ МАГАЗИНІ
EUR
EUR | €

Інноваційні та довговічні наповнювачі, або естетична медицина в новій редакції

utworzono 2023-11-27
Інноваційні та довговічні наповнювачі, або естетична медицина в новій редакції

Суч сн естетичн медицин пропонує ряд рішень, з вдяки яким вд ється точно сформув ти фігуру. Серед іннов ційних продуктів, які з слуговують н ув гу в цьому пл ні, - міцні н повнюв чі. Пр гнення досягти прив бливої фігури є природним н прямком, в якому в д ний ч с слідує більшість суспільств – нез лежно від віку чи ст ті. Суч сні і безпечні філери н основі гі луронової кислоти з доб вк ми використовуються перев жно в обличчя, ле можн успішно поліпшити зовнішній вигляд інших ч стин тіл з їх уч стю. Що т ке філери і які можливості вони створюють – про все це ви дізн єтеся, прочит вши цю ст ттю.

Філери – що це т ке і чому вони т кі популярні?

Сьогоднішні філери, які з звич й використовуються в лікув нні естетичної медицини, - це преп р ти н основі гі луронової кислоти, тобто орг нічної речовини, що виник є в орг нізмі. Філери в основному використовуються для моделюв ння контурів / елементів особи, доповнення порожнин, що виник ють в результ ті природних процесів ст ріння бо нещ сних вип дків. Цік во, що ктивні інгредієнти, якими зб г чені іннов ційні н повнюв чі, можуть стимулюв ти вироблення кол гену і зробити шкіру іде льно зволоженою і пружною. Крім зшитої гі луронової кислоти не тв ринного походження, філери випуск ються т кож н основі гідрокси п титу к льцію і полімолочної кислоти (скульптр ).

Пломб – типов об'ємн процедур , тобто спрямов н н перебудову/збільшення об'єму з д ної ділянки тіл . З лежно від рецептури, призн чення, місця розт шув ння т очікув них ефектів, введення філерів можн робити, вводячи поверхневий ш р, середню бо глибоку шкіру. При введенні н повнюв ч використовують тонкостінні голки. У скл ді якісних філерів ч сто т кож можн зустріти лідок їн ( нестетик), т кож м нітол, н явність якого мінімізує ризик появи гем том і синців після процедури.

Н тур льні н повнюв чі для обличчя і не тільки

Н йбільший спектр процедур з використ нням філерів пов'яз ний з моделюв нням всередині обличчя. Проте філери з гі луроновою кислотою одн ково добре пр цюють і в р зі випр влення недоліків в природі інших обл стей тіл . Серед н йбільш ч сто виконув них процедур з уч стю філерів поз зоною обличчя можн зг д ти, m.in, реконструкцію увігнутості після деформ ції, виклик ної в рією бо ліпос кцією. У к бінет х естетичної медицини т кож популярні об'ємні процедури в рук х бо с мих рук х.

Коли мов з ходить про пломб х в обл сті обличчя, п цієнти вирішують вводити преп р ти з гі луроновою кислотою в т кі місця, як:

  • рот
  • носогубні скл дки,
  • Щоки
  • обл сть між бров ми,
  • лоб
  • інфр орбіт льн ч стин і обл сть гусячих л пок ,
  • ніс
  • підборіддя
  • Хр ми
  • шия і розщеплення.

З повнення середніх і глибоких зморшок, т кож скл док і борозен відновлює потрібний обсяг, т кож відновлює природну лінію обличчя. Крім цього виду лікув ння, велик груп людей пр гне поліпшити природу і вирішує змоделюв ти окремі елементи обличчя – відповідно до прийнятого / визн ного к нону кр си. Н тхнення в цьому відношенні ч сто н д ють відомі особистості, які вирішують, н прикл д, збільшити губи бо оголити вилиці.

Філери використовуються не тільки для відновлення об'єму і контуру різних ділянок тіл , дже інгредієнти, якими зб г чені преп р ти – дод тково н д ють шкірі свіжість і природне освітленняел стичн гі луронов кислот , як присвячен т к зв ним дин мічним ділянк м обличчя, які ктивізуються під ч с посмішки, розмови, позіх ння бо морг ння. Професійний філлер в поєдн нні з професійною ін'єкцією може г р нтув ти довговічність ефекту до 12 місяців.

Філери в естетичній медицині – ф кти і міфи

Тем філерів в естетичній медицині, безсумнівно, виклик є емоції і суперечки. Неприродно великі губи, з тверділе обличчя бо н дуті щоки декількох телезірок, стимулює уяву і ч сто створює ом нливий обр з використ ння філерів.

В рто п м'ят ти, що філери повинні підкреслюв ти природні особливості зовнішнього вигляду, всі омолоджуючі процедури слід використовув ти в помірних кількостях – декв тно віку. В жливим елементом є підбір перевіреної продукції від вторитетних комп ній н ринку, т кож використ ння послуг спр вжніх ф хівців в обл сті естетичної медицини. Т к що в м обов'язково доведеться пост вити непр вду н твердження, що всі н повнюв чі відповід ють з неприродний вигляд. Суч сні філери н основі гі луронової кислоти відмінно інтегруються з живою тк ниною, з вдяки чому не несуть ризику, пов'яз ного з силою / іммобіліз цією особи.

Сертифіков ні якісні філери т кож не є небезпечними для здоров'я з умови, що ін'єкцію проводить досвідчений ф хівець, т кож дотримуються всі гігієнічні т с ніт рні процедури під ч с процедури. До речі, в рто н г д ти, що ускл днення виник ли в основному при використ нні твердих філерів н основі силікону бо полі крил міду. Т кож невірно говорити про те, що один р з викон н процедур повинн обов'язково повторюв тися н все життя. Через певний ч с (з звич й через кільк місяців) місце ін'єкції просто поверт ється в поч тковий ст н, дже гі луронові філери послідовно мет болізуються орг нізмом.

Пр вд , одн к, філери рекомендуються не всім, перелік обмежень визн ч ється рядом протипок з нь, про які повинен повідомити п цієнту лік р естетичної медицини. Серед ф кторів/обст вин, що обмежують використ ння філерів, можн зг д ти m.in в гітність, грудне вигодовув ння, герпес, утоімунні з хворюв ння, схильність до утворення гіпертрофічних рубців і з г льне пог не с мопочуття.