Контакт
ЕСТЕТИЧНІ ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ В ОДНОМУ МАГАЗИНІ
EUR
EUR | €

Ін'єкційний ліполіз – простий спосіб сформувати фігуру

utworzono 2023-11-27
Ін'єкційний ліполіз – простий спосіб сформувати фігуру

Мрії про іде льну, здорову зовнішність і спортивну фігуру супроводжують н віть людей, які м ють регулярний конт кт з фізичною ктивністю. Ін'єкційний ліполіз - це іннов ційне лікув ння, яке допом г є в ефективній боротьбі з з йвими кілогр м ми і с нтиметр ми і моделюв нні іде льної фігури. Н родні методи позб влення від жирової тк нини з певних ділянок тіл іноді був ють проблем тичними бо скл дними через генетичних умов. У т ких ситу ціях ін'єкційний ліполіз д є ре льний ш нс зменшити його обсяг і ефективно ліпити фігуру. У д ній ст тті ми предст вимо основні припущення і перев ги цього все більш успішного лікув ння в обл сті естетичної медицини.

Ін'єкційний ліполіз – що це т ке і з чого скл д ється?

Почувши про сенс ційні ефекти для схуднення і схуднення, перш соці ція - це ще одн з г дков диво-дієт . Тим ч сом ін'єкційний ліполіз - це іннов ційн процедур , як швидко і легко спр вляється з вирішенням поширеної проблеми мільйонів людей по всьому світу. Місцеве н копичення з н дто великої кількості жирових відкл день – не тільки нег тивно позн ч ється н с мому зовнішньому вигляді, ле і н здоров'ї.

Ін'єкційний ліполіз - це лікув ння в обл сті естетичної медицини, яке поляг є в лок льному введенні тонкою голкою спеці льної суміші речовин, що відповід ють з розщеплення жирової тк нини (m.in. фосф тидилхолін і дезоксихол т н трію). Професійно к жучи, процес ліполізу зосереджується н гідролітичному розп ді тригліцеридів у жировій тк нині, що призводить до контрольов ного з п лення т ос дження жирних кислот т гліцерину. Згодом ці речовини викид ються в кровотік, звідки н дходять в печінку, потім виводяться з орг нізму.

Ефект ін'єкційного ліполізу поляг є, т ким чином, у втр ті жирових відкл день з р ніше обр них ділянок, схудненні і, перш з все, отрим нні потрібного профілю д ної ч стини тіл . Ін'єкційний ліполіз є ефективною і безопер ційною льтерн тивою інв зивної ліпос кції.

Які пок з ння до ін'єкційного ліполізу?

Лікув ння ін'єкційного ліполізу присвячене всім людям, які хочуть позбутися від жирових відкл день і зробити свою зовнішність більш прив бливою легким і легким способом . Ін'єкційний ліполіз т кож рекомендується людям, які, незв ж ючи н інтенсивні фізичні впр ви бо дієту, не можуть ефективно зменшити обсяг жирових відкл день в деяких ч стин х свого тіл .

Суч сний ін'єкційний ліполіз н йч стіше використовується для зменшення жирових відкл день в т ких обл стях, як:

  • Стегн
  • бриджі
  • внутрішні ч стини колін,
  • Стегно
  • живіт
  • з дній
  • з д
  • Передпліччя
  • підборіддя.

Крім місцевого зменшення жиру, добре підібр ні преп р ти м ють дезінтоксик ційну дію, т кож розгл джують і підтягують в'ялу шкіру, роблячи її більш пружною і ел стичною.

Скільки трив є лікув ння і як довго трив ють н слідки ін'єкційного ліполізу?

Ефективність ін'єкційного ліполізу, тобто швидкість і м сшт би зниження жиру, є спр вою індивіду льною і з лежить від б г тьох ф кторів. Основним елементом, що визн ч є перебіг процесу ліполізу, є ступінь вгодов ності тк нин – чим вон менш , тим швидше результ ти процедури. Ст нд ртно ін'єкційні процедури ліполізу поширюються н 2-4 візити, під ч с яких проводиться серія ін'єкцій в меж х одного місця. Кожне н ступне відвідув ння с лону естетичної медицини, що пропонує ін'єкційний ліполіз, м є проходити з інтерв лом в кільк тижнів, дже повний процес руйнув ння і виведення жирових клітин з йм є близько 20 днів. Однор зов обробк з звич й з йм є кільк десятків хвилин, ле це з лежить від осповерхня тіл і досвід людини, що виконує ліполіз.

Ефекти, отрим ні з вдяки ін'єкційному ліполізу, є повністю постійними. Одн к слід п м'ят ти, що довгострокові результ ти, пов'яз ні з моделюв нням фігури з допомогою ліполізу, обумовлені здійсненням здорового способу життя. Ін'єкційний ліполіз в поєдн нні з добре зб л нсов ним х рчув нням і регулярними фізичними н в нт женнями – ось рецепт стрункої фігури і погляду мрії. Доповнення ін'єкційних процедур ліполізу лімф тичним м с жем – прискорює процес вид лення жиру. Нез лежно від основної мети ліполізу, як поляг є в зниженні жирових відкл день, т ке лікув ння покр щує мікроциркуляцію, сприяє кр щому х рчув нню і обміну речовин клітин шкіри.

Ін'єкційний ліполіз – простий, безпечний, безболісний спосіб м ти г рне тіло і г рне с мопочуття!

Професійний ін'єкційний ліполіз дозволяє схуднути тілу і отрим ти б ж ні результ ти в р мк х корекції фігури. Це лікув ння, н тхненне природними хімічними процес ми в орг нізмі. Безпечн і швидк утиліз ція непотрібних кілогр мів і с нтиметрів в окружності - це не тільки г р нтія прив бливого зовнішнього вигляду, ле і кр щого н строю кожен день. Ін'єкційний ліполіз допом г є неінв зивним способом ліпити фігуру, усув ти комплекси і зміцнюв ти впевненість в собі. Все це робить ін'єкційне ліполізне лікув ння, проведене під контролем ф хівця – інвестицією в здоров'я і комфорт життя!