Γρήγορη επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
EUR
EUR | €
punkty lojalnościowe 137

RRS HA ΕΝΈΣΙΜΟ 6x5,0ml

SKIN TECH PHARMA GROUP
symbol: rrshainjectable
EAN: 8414606662135
136,37  (126,27 € netto)
dostępność: Natychmiastowa wysyłka
Αποστολή από 0,00 €
Διαθέσιμα τεμάχια: 4
Το προϊόν διατίθεται και σε μεγαλύτερες ποσότητες κατόπιν παραγγελίας

( 98,16 zł για 1x5,0ml )

Το RRS HA INJECTABLE είναι ένα μεσοκοκκτικό που περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται για άτομα με σημάδια κόπωσης του δέρματος και απώλειας της έντασής του. RRS HA ΕΝΈΣΙΜΟ παρασκεύασμα που προορίζεται για μεσοθεραπεία με βελόνα, που περιέχει 6 mg / ml υαλουρονικού οξέος και 4,62 mg / ml κοκτέιλ βιοανάδρασης, το οποίο αποτελείται από 10 βιταμίνες, 3 λιπαρά οξέα, 2 συνένζυμα, 22 αντιοξειδωτικά, 12 πολυφαινόλες, 21 αμινοξέα, 13 μικροστοιχεία, 3 τερπένια.
Το RRS HA INJECTABLE είναι ένα προϊόν που αναζωογονεί, ενυδατώνει και καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος, διεγείροντας το ώριμο δέρμα με σημάδια κόπωσης και απώλειας έντασης και ρυτίδων για αναγέννηση. Το RRS HA INJECTABLE λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για το δέρμα των καπνιστών, το ώριμο και ενεργειακά στερημένο δέρμα και το δέρμα των ατόμων που εκτίθενται στο στρες ή ζουν σε περιοχές με υψηλά επίπεδα ρύπανσης.
Το RRS HA INJECTABLE χρησιμοποιείται για την έντονη ενυδάτωση, τόνωση και αναγέννηση του ώριμου, κουρασμένου και εξασθενημένου δέρματος, για άτομα με άγχος που ζουν σε μολυσμένη αστική περιοχή.

Κριτικές προϊόντων
Παράδοση και πληρωμή
Ρωτήστε για το προϊόν