Γρήγορη επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
EUR
EUR | €
punkty lojalnościowe 174

GUNA MD ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ ΙΣΤΟΎ 10X2.0ML

symbol: GUNA_MD_TISSUE
173,65  (160,79 € netto)
dostępność: Natychmiastowa wysyłka
Αποστολή από 0,00 €
Διαθέσιμα τεμάχια: 3
Το προϊόν διατίθεται και σε μεγαλύτερες ποσότητες κατόπιν παραγγελίας

75zł za 1x2.0ml

Περιγραφή προϊόντος

Το Guna MD-Tissue είναι ένα προϊόν από τη σειρά ιατρικών συσκευών που συνιστάται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Το κολλαγόνο που περιέχεται στο προϊόν ενυδατώνει το ώριμο δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης (συμπεριλαμβανομένης της φωτογήρανσης). Το MD-Tissue μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του καθώς και ως υποστήριξη για άλλα παρασκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική, όπως το υαλουρονικό οξύ ή το botox.

Δείχνω

  • μείωση των επιπτώσεων της φωτογήρανσης,
  • διόρθωση ρυτίδων,
  • Σύσφιξη.

Δοσολογία

Για τις πρώτες 2 εβδομάδες, 2 θεραπείες την εβδομάδα, στη συνέχεια στη θεραπεία εβδομαδιαίως, μέχρι να επιτευχθούν ικανοποιητικά αποτελέσματα (8-10 συνεδρίες κατά μέσο όρο). Είναι δυνατή η συνέχιση της θεραπείας: 1 θεραπεία για 10 εβδομάδες. Στην περίπτωση χρόνιων βλαβών: συνεχίστε τις θεραπείες 1 φορά την εβδομάδα για ένα μήνα μέχρι να επιτευχθούν ικανοποιητικά αποτελέσματα, ακολουθούμενη από 1 θεραπεία ανά μήνα. Τεχνική ενδοδερμικής ένεσης: Απολυμάνετε την περιοχή του επεξεργασμένου δέρματος. Το βάθος της διάτρησης είναι 1-3 mm, ο όγκος του παρασκευάσματος ανά 1 διάτρηση είναι 0,2-0,3 ml στην περιοχή που έχει υποστεί αγωγή. Τεχνική σήραγγας: Ένεση 0.3ml ανά ρυτίδα. Εισάγετε τη βελόνα κάτω από το δέρμα σε όλο το μήκος της, χορηγήστε το προϊόν καθώς τραβάτε τη σύριγγα, μετακινώντας απαλά τη βελόνα δεξιά και αριστερά κάτω από τη ρυτίδα.

Σύνθεση του προϊόντος

         Κολλαγόνο – υπεύθυνο για την ελαστικότητα, σφριγηλότητα και ενυδάτωση του δέρματος. ζωικής προέλευσης.

         · Το προϊόν έχει εμπλουτιστεί με πρόσθετα δραστικά συστατικά όπως: ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), μαγνήσιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), θειαμίνη (βιταμίνη Β1).

Περιεχόμενα

10 x 2 ml.

 

Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες. 

Κριτικές προϊόντων
Παράδοση και πληρωμή
Ρωτήστε για το προϊόν