Γρήγορη επικοινωνία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
EUR
EUR | €
Obecnie nie mamy wybranego produktu, ale mamy podobne, które mogą Ciebie zainteresować
punkty lojalnościowe 65

MESOESTETIC MESOPEEL TCA SOFT 15%

symbol: MESO_TCA_SOFT15
64,83  (60,03 € netto)
Αποστολή από 10,00 €
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Ρωτήστε για τη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Το οξύ TCA - τριχλωροξικό οξύ είναι παράγωγο οξικού οξέος . Ανάλογα με τη συγκέντρωση, προκαλεί ασθενέστερη ή ισχυρότερη απολέπιση της επιδερμίδας, χάρη στην οποία το δέρμα αναζωογονείται - επίσης διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο. Το ξεφλούδισμα TCA είναι το ισχυρότερο οργανικό οξύ που χρησιμοποιείται για θεραπείες επιδερμικής απολέπισης.  Συνιστάται για λιπαρό, σμηγματορροϊκό δέρμα, με ακμή ή μετα-ακμή αλλοιώσεις, καθώς και για δέρμα με ορατά σημάδια γήρανσης.

Συνιστάται η χρήση του Mesopeel TCA soft 15% για γενική φροντίδα, ενώ του Mesopeel TCA 35% για τοπική εφαρμογή (π.χ. κηλίδες ηλικίας, ουλές, ρυτίδες)

Δείχνω

  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • ΙΙ και ΙΙΙ στάδια της γήρανσης του δέρματος; μέτρια σημάδια φωτογήρανσης, λεπτές και μέτριες-βαθιές ρυτίδες, βαθύς τόνος δέρματος
  • λεύκανση επιφανειακών δυσχρωμιών
  • μείωση μικρών, επιφανειακών ουλών ακμής
  • Για χρήση στην περίπτωση ακμής μαύρων στιγμάτων

Δοσολογία

Φάση Ι: προετοιμασία και προστασία του δέρματος

  1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ
  2. Διαχωρίστε την περιοχή του δέρματος του ασθενούς σε ζώνες (μέτωπο, κροτάφοι, μύτη, μάγουλα, πηγούνι, περιοχή στόματος).

Αξιολογήστε την κατάσταση του δέρματος – επιβεβαιώστε την απουσία βλάβης στην επιδερμίδα, ερεθισμού ή φλεγμονής

  1. Προστατέψτε τα μάτια του ασθενούς με επιχρίσματα εμποτισμένα με νερό. Οι χρήστες φακών επαφής πρέπει να τους αφαιρούν πριν από τη χειρουργική επέμβαση
  2. Εφαρμόστε μεσοεστικό® υγρό απολίπανσης για να καθαρίσετε καλά και να απολιπάνετε το δέρμα
  3. Προστατέψτε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές (γωνίες ματιών, φτερά μύτης, ρινοχειλικές πτυχές, περίγραμμα χειλιών) με μια κρέμα εντατικής ανάπλασης

Γρήγορη επανόρθωση δέρματος μεσοεστικό®

Φάση ΙΙ: Εφαρμογή mesopeel™ peel

Τεχνικές εφαρμογής: Βούρτσα, ιατρική γάζα, βαμβάκι

 

Το ξεφλούδισμα δεν απαιτεί εξουδετέρωση

Φροντίδα στο σπίτι:

Μετά από θεραπεία με χημικές φλούδες, το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και ευαίσθητο στις επιβλαβείς επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα παρασκευάσματα που επιταχύνουν την αναγέννηση της επιδερμίδας, προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και παρέχουν στο δέρμα κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης. Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης μετά τη διαδικασία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρέμα αναγέννησης Fast Skin Repair. Εφαρμόστε την κρέμα στο δέρμα 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) ή ad hoc χωρίς περιορισμό, όποτε είναι απαραίτητο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα προσώπου Anti-Stress μετά τη θεραπεία.

Για τουλάχιστον 30 ημέρες μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε υψηλή αντηλιακή προστασία με τη μορφή κρεμών: Δερματολογική Αντηλιακή Προστασία SPF 50+ ενυδατική αντηλιακή προστασία SPF 50+.

pH 0,8 φόρμουλα υδρογλυκερίνης
50 ml

Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες. 

Κριτικές προϊόντων
Παράδοση και πληρωμή
Ρωτήστε για το προϊόν