Szybki Kontakt
PRODUKTY MEDYCYNY ESTETYCZNEJ W JEDNYM SKLEPIE
EUR
EUR | €
Podkategorie
Filtry
Producent
Dodatkowe

LIPOLIZA

Učinkovita lipoliza – hujšanje pod nadzorom

 Zdravljenje z lipolizo je nekirurška alternativa invazivni liposukciji, ki je zelo priljubljena med pacienti vsake sodobne klinike estetske medicine. Spletna trgovina FILLER PHARMA ponuja visokokakovostne preparate lipolize, ki aktivirajo proces razgradnje maščobnega tkiva in povzročijo nadzorovano vnetje na mestu injiciranja. Sproščene sestavine maščobnega tkiva ujamejo jetra in se nato izločijo iz telesa.

Najboljše rezultate izgube nepotrebnega maščobnega tkiva dobimo pri ljudeh, ki imajo rahlo ali zmerno prekomerno telesno težo in imajo povečano nagnjenost k kopičenju maščob v določenih delih telesa. Izdelki za injekcijsko lipolizo , ki so na voljo v našem e-skladišču - to je natančna in varna izguba teže pod popolnim nadzorom!

Najboljši izdelki za injekcijsko lipolizo – preverite ponudbo veletrgovca FILLER PHARMA

Moda za zdrav življenjski slog in prizadevanje za popoln videz je neločljivo povezana z zmanjšanjem količine maščobnega tkiva. Lipoliza trebuha, stegen, zadnjice, hlač, bokov, podlakti ali brade - to je učinkovit način oblikovanja telesa in hujšanja. Spletna trgovina FILLER PHARMA je kraj, kjer lahko kupite certificirane preparate lipolize priznanih svetovnih blagovnih znamk, kot so Ghimas, Caregen ali Marllor. K sodelovanju vabimo klinike strokovne estetske medicine, dermatologe in kozmetologe, ki iščejo učinkovite in preizkušene izdelke, ki jim omogočajo opravljanje storitev na najvišjem nivoju.

SORTUJ
FILTRY I KATEGORIE
-8%
AQUALYX 10x8,0ml

( 82 zł za 1x8,0ml )

punkty lojalnościowe 190

( 82 zł za 1x8,0ml )

206,53 €
189,86 €
Verfügbarkeit: Natychmiastowa wysyłka
-16%
RRS HA CELLUTRIX 6x10ml

(7 zł. za 1x10 ml)

punkty lojalnościowe 98

(7 zł. za 1x10 ml)

115,54 €
97,24 €
dostępność: Natychmiastowa wysyłka
Produkty: 1 - 2 , łączna ilość: 2
wstecz dalej