Контакт
ЕСТЕТИЧНІ ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ В ОДНОМУ МАГАЗИНІ
EUR
EUR | €

Aktualności

Filler Pharma rozszerza zakres usług o organizację szkoleń dla lekarzy i profesjonalistów z branży kosmetologicznej
Filler Pharma rozszerza zakres usług o organizację szkoleń dla lekarzy i profesjonalistów z branży kosmetologicznej! Pierwsze na liście jest kompleksowe szkolenie z mezoterapii igłowej! 21.04.2024 | godz. 10:00 | Klinika Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Marii Van de Zell, aleja Niepodległości 761, Sopot | Cena: 1200 zł Zarezerwuj tę datę i odkryj, jak tę innowacyjną metodę poprawy kondycji skóry wykorzystać w swojej klinice piękna.
Dlaczego warto robić peeling skóry twarzy?
Skóra twarzy na co dzień narażona jest na działanie wielu niekorzystnych czynników. Wiatr, niskie i wysokie temperatury, a przede wszystkim smog skutecznie osłabiają strukturę naskórka i przyczyniają się do jego wcześniejszego starzenia. Aby wzmocnić skórę, warto rozważyć stosowanie peelingu do twarzy. Co to jest i dlaczego warto go przeprowadzać?
Що таке лазерний ліполіз?
В даний час пропозиція клінік пластичної хірургії передбачає проведення ряду процедур, спрямованих на зменшення жирової тканини. Крім класичної ліпосакції, існує також лазерна ліпосакція, яку іноді називають лазерним ліполізом. Хоча цей метод трохи дорожчий, він неінвазивний, безпечний і ефективний. Що таке лазерне видалення жиру і кому воно піде на користь?
Кавітаційний пілінг - чиста шкіра, красиві результати. Що таке кавітаційний пілінг?
Салони краси пропонують ряд різних видів процедур, які служать для зміцнення шкіри і поліпшення її стану. Одним з найпопулярніших є кавітаційний пілінг. Що це таке і чи варто?
Колаген корисний для всього
День спідниці, який ми відзначаємо 30 жовтня, - відмінний привід задуматися про красивих ногах, і при цьому подбати про здоров'я і привабливому зовнішньому вигляді інших частин тіла. Речовин або препаратів, що володіють корисним і широким спектром дії на організм людини, небагато, але колаген, безумовно, можна включити в них. Саме професійні колагенові вироби в даний час користуються великою популярністю, як в сучасних салонах краси, в салонах естетичної медицини і навіть в реабілітаційних центрах.
Що дають тканинні стимулятори – (р)еволюційне рішення в естетичній медицині
Тканинні стимулятори вдарили по косметичній промисловості, розширивши спектр процедур в області естетичної медицини. Вони використовуються переважно в омолоджуючих терапіях шкіри, і їх дія в основному спрямована на стимуляцію природних процесів. Це властивість відрізняє їх від традиційних наповнювачів, здатних змінювати риси обличчя, адже їх дія заснована на об'ємному ефекті.
Інноваційні та довговічні наповнювачі, або естетична медицина в новій редакції
Сучасна естетична медицина пропонує ряд рішень, завдяки яким вдається точно сформувати фігуру. Серед інноваційних продуктів, які заслуговують на увагу в цьому плані, - міцні наповнювачі. Прагнення досягти привабливої фігури є природним напрямком, в якому в даний час слідує більшість суспільства – незалежно від віку чи статі. Сучасні і безпечні філери на основі гіалуронової кислоти з добавками використовуються переважно в обличчя, але можна успішно поліпшити зовнішній вигляд інших частин тіла з їх участю. Що таке філери і які можливості вони створюють – про все це ви дізнаєтеся, прочитавши цю статтю.
Ін'єкційний ліполіз – простий спосіб сформувати фігуру
Мрії про ідеальну, здорову зовнішність і спортивну фігуру супроводжують навіть людей, які мають регулярний контакт з фізичною активністю. Ін'єкційний ліполіз - це інноваційне лікування, яке допомагає в ефективній боротьбі з «зайвими» кілограмами і сантиметрами і моделюванні ідеальної фігури. Народні методи позбавлення від жирової тканини з певних ділянок тіла іноді бувають проблематичними або складними через генетичних умов. У таких ситуаціях ін'єкційний ліполіз дає реальний шанс зменшити його обсяг і ефективно «ліпити» фігуру. У даній статті ми представимо основні припущення і переваги цього все більш успішного лікування в області естетичної медицини.
Чому мезотерапія є ефективним рецептом для молодості?
Естетична медицина послідовно розширює палітру інноваційних методів лікування, якими охоче користуються свідомі люди, які цінують здоровий і молодий зовнішній вигляд. Мезотерапія відноситься до групи найбільш ефективних методів ревіталізації шкіри, її також часто використовують в профілактичній терапії, спрямованої на затримку процесів старіння. Пройшли ті часи, коли сучасна естетична медицина була тільки на сторожі краси актрис, моделей або знаменитостей, адже сьогодні скористатися її перевагами може практично кожен. Що ж таке голкова мезотерапія, в яких випадках її варто вибирати і чому це лікування так популярно?
Samobadanie piersi – klucz do wczesnego wykrywania raka
Już od wielu lat na całym świecie październik jest uznawany za Miesiąc Świadomości Raka Piersi. Ten nowotwór to jedno z największych zagrożeń zdrowotnych dla kobiet. W Polsce każdego roku diagnozuje się ponad 27 000 nowych przypadków. Ale jest dobra wiadomość: wczesne wykrycie tej choroby znacząco zwiększa szanse na skuteczne leczenie. Jakie jest więc Twoje pierwsze narzędzie obrony? Samobadanie piersi. Każda kobieta powinna znać technikę samobadania i regularnie ją stosować.
5 способів змусити кожного чоловіка виглядати молодше
5 способів змусити кожного чоловіка виглядати молодше Всупереч поширеним стереотипам, естетична медицина створена не тільки для жінок, адже багато методів лікування також успішно служать чоловікам. Стреси, високий темп життя, скороминущий час і неправильне харчування – вони теж залишають сліди на чоловічому тілі, але все ж багатьом чоловікам соромно користуватися тими благами, які може запропонувати сучасна естетична медицина. Зростаюча усвідомленість і все більш помітний догляд за фігурою, які проявляються в основному підвищеною фізичною активністю або більшою гігієною у чоловіків – проте вселяють оптимізм і є «світлом в кінці тунелю».
Аутлет-продукція – чи варто це того?
Прогресуюче забруднення природного середовища - це проблема, в якій роками активно беруть участь уряди і різні організації. Результатом є поступове підвищення усвідомлення проекологічного існування та дбайливого ставлення до природи в суспільстві, що проявляється на багатьох рівнях нашої життєдіяльності.
Вживання гіалуронової кислоти та інших добавок, що сприяють здоров'ю
Молода шкіра, густе волосся або красиві нігті - це лише в невеликій мірі результат класичної дермокосметики та інших препаратів зовнішнього застосування. Краса, самопочуття і здоров'я залежать в першу чергу від процесів, які відбуваються в нашому організмі, саме тому сучасна естетична медицина все більше значення надає стимуляції і підтримці природних функцій організму. Одним з найбільш ефективних способів догляду за здоровим зовнішнім виглядом і загальним станом організму «зсередини» є відповідна добавка.
Aktualności: 1 - 14 від 14
Попередня наступний